Webdesign Archives

MPI Nederland

mpi_thumbMPI is een vakvereniging gedragen voor en door mensen met passie voor de meeting & event industrie. Door elkaar te versterken en inspireren creëren wij samen meerwaarde voor ons vak, ons netwerk en onze industrie.

Met deze nieuwe website gebaseerd op het WordPress platform en een mooie nieuwe frisse look, is ook gedacht aan de vele mobiele gebruikers die dagelijks mpiweb.nl bezoeken. De website is volledig responsive en de laatste

Leave a comment

Auto Tensen Enkhuizen

Joomla

Leave a comment

Kerst 2013 Bot meubelen

Nieuwsbrief kerst 2013

Nieuwsbrief Archief Van Bot Meubelen

Reacties uitgeschakeld voor Kerst 2013 Bot meubelen

Hülsta Voordeelweken bij Bot Meubelen

Reacties uitgeschakeld voor Hülsta Voordeelweken bij Bot Meubelen

Jori 50 Jaar – Oktober Woonmaand | Bot Meubelen

Reacties uitgeschakeld voor Jori 50 Jaar – Oktober Woonmaand | Bot Meubelen

Nicethingz Webshop

NicethingZ is een webshop gebaseerd op prestashop welke door de klant offline aangepast kan worden dmv van prestamanager. Dit heeft als voordeel dat de website zo minimaal mogelijk belast wordt, alle afbeeldingen, teksten, prijzen eerst ingevuld kunnen worden voordat deze LIVE gaat.

Nice thingZ, unieke Cadeau & Lifestyle winkel, is geopend op 17 september 2011. De winkel is gevestigd midden in de hoofdwinkelstraat van Zaandam. Onze webwinkel is online sinds september 2012. Vrijwel alle artikelen en merken van de webshop zijn aanwezig in de winkel, verdeeld over de thema’s Wonen, Koken, Tafelen, Cadeau en Wenskaarten. Kom langs in onze winkel of shop op www.nicethingz.nl en laat u inspireren !

 

Leave a comment

Iamooteman

Leave a comment

Design Villa Muller

Website voor een luxe design villa met prive-zwembad en spectaculair uitzicht op zee te huur. Op uitstekende lokatie in Sitges, vlakbij Barcelona Spanje. Design villa muller for relaxing,golf, beach and city trips

Naast de standaard informatie over de villa en omgeving van Barcelona zijn er koppelingen gemaakt met een beschikbaarheids kalender en verhuur prijzen.

Leave a comment

Bot Meubelen Hoorn Website

[flipbook id='1']
Leave a comment

Bot Meubelen Hoogkarspel

Voor Bot meubelen hoogkarspel zijn wij met een continu proces bezig om de website van nieuwe content te voorzie, acties en nieuwsbrieven op te maken. Tevens verzorgen wij ook de opmaak en afhandeling van promotie geschenken.

Onderdelen:

  • Joomla cms
  • Nieuwsbrief systeem Mailchimp
  • SEO optimalisatie
  • Adwords optimalisatie
  • Reclame banners en folders digitaliseren
Leave a comment
Hulp Nodig ?Hulp Nodig ?
Een vraag of probleem ?

Pc problemen?? Download hulp op afstand hier:

* verplicht
Verstuur Bericht