Disclaimer

Indien u via onze website één van onze diensten of produkten bestelt, gaat u automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

– Uw persoonlijke gegevens worden niet doorgegeven aan derden, deze worden enkel gebruikt voor administratieve doeleinden.

– Wij behouden ons het recht voor om uw hostingaccount te blokkeren met onmiddellijke ingang als u illegale zaken op uw account hebt staan. Dit betreft onder meer – maar is niet beperkt tot – warez, illegale mp3’s, haat- en racisme-uitingen en kinderporno.

– Als u uw openstaande facturen 5 werkdagen na een tweede herinnering nog steeds niet betaald hebt, behouden wij ons het recht voor om uw account te blokkeren met onmiddellijke ingang.

– Basv Design doet al het mogelijke om een uptime van 99,9% te garanderen. Echter door externe omstandigheden kan het zijn dat dit niet lukt. U kunt Basv Design in dat geval niet om een schadevergoeding vragen, noch via de normale noch via juridische weg.

– Aan het samenstellen van de inhoud van deze website werd de grootste zorg besteed. Het is echter niet uitgesloten dat er toch informatie werd gepubliceerd die onvolledig of onjuist is. U kunt geen rechten ontlenen aan deze informatie. We doen er alles aan om onjuistheden of onvolledigheden zo spoedig mogelijk te corrigeren.

Hulp Nodig ?Hulp Nodig ?
Een vraag of probleem ?

Pc problemen?? Download hulp op afstand hier:

* verplicht
Verstuur Bericht