Tuesday , 1 September 2015
Home >> Software >> Audiobook Downloader Pro is een snelle en gemakkelijke downloadmanager voor gratis audiobooks uit de LibriVox en Internet Archive catalogussen.

Audiobook Downloader Pro is een snelle en gemakkelijke downloadmanager voor gratis audiobooks uit de LibriVox en Internet Archive catalogussen.boxshot audio downloader pro Audiobook Downloader Pro is een snelle en gemakkelijke downloadmanager voor gratis audiobooks uit de LibriVox en Internet Archive catalogussen. Het biedt de mogelijkheid om effectief naar een bepaald audiobook te zoeken om deze daarna snel te downloaden d.m.v. de multipart multithreading techniek.

Je kunt de ten alle tijde pauzeren en hervatten. Verder krijg je de mogelijkheid om een boeksamenvatting te lezen m.b.v de Open Audiobook Page feature.

Audiobook Downloader Pro is geïntegreerd met onze audio book player with bookmarks. Maar je kun natuurlijk de gedownloade audiobooks ook afspelen met de standaard ingestelde mediaplayer. De auto-update feature zorgt ervoor dat je altijd over de nieuwste beschikbare programmafeatures en audiobooks kunt beschikken.

Meer info over de features van de hudige release, kun je lezen op het Audiobook Downloader Pro’s changelog.

Je kunt ook kiezen voor de portable editie van Audiobook Downloader Pro (voor op de USB-stick; bestandsgrootte: 13.8 MB).

Lees meer: continued here